Bymads Magazine

Mads Molvik er en av norges store Interiør bloggere. Vi er så glade for at han er fornøyd med møblene han har kjøpt hos ClassicLiving og det viser han godt i et flott blogginnlegg som han har skrevet på sin blogg. www.bymadsmagazine.com

"Endelig begynner hjemmet vårt å ta form. Det siste året har vi vel mer eller mindre byttet ut det meste og vært gjennom en større stilendring. Vi legger kanskje litt mer penger enn normalt i interiør og innredning, men så er jeg kanksje litt mer enn gjennomsnittet interessert.

Stilen er strammere og mere gjennomført. Mye av det små er byttet ut med større gjenstander. Vi har vært mer bevisst i valget av tekstiler, farger og materialer. Jeg har mikset velur med lin og vevde Missoni puter. Fargene er mørke og mer maskuline. Vi bruker mye speil – både på veggene og på møblene.

Nytt sofabord, skrivebord og tv-bord er endelig på plass. Jeg har samarbeidet med Classic Living den siste tiden, og har vært med på å designe den lekre tv-benken dere kan se litt lenger ned. Justerbar høyde, nedfelt glassplate, demping i skuffene, lærhåndtak, sort velur i skuffene og ikke mindre 4 uttak for kontakter bak. Føler mye av det jeg har savnet i et tv-møbel på markedet i dag er på plass i dette møbelet. Vil foresten gratulere fantastiske Classic Living med sin nettbutikk, sjekk den ut HER. Der kan dere også handle de lekre møblene samt tv-benken."

Du kan lese hele hans blogginnlegg Her 
Se noen av de flotte interiørbildene han tar her...

 

 

 

Følg BYMADS MAGAZINE her og les mange andre gode og inspirerende innlegg 

 

Classic Living Design AS
www.classic-living.no


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres