Neste uke kommer de runde spisebordene "NEW YORK" til Classic Living

Spisestuen er husets sosiale sone. Rundt spisebordet koser man seg i mange timer med god mat og drikke sammen med familie og gode venner. 

Spisebordet er for mange et veldig viktig møbel. Man ønsker at dette skal passe både i størrelse, fasong og farge. Et rundt bord er tidløst, plassvennlig og lekkert. I tillegg er det veldig hyggelig at alle kan se alle under hele måltidet.

Innredningsmessig bryter den runde formen med andre elementer man har fra før i stuen/spisestuen. Dette skaper en god kontrast, og gir rommet et flott særpreg.

"New York" spisebord er en del av vår drivved kolleksjon og har plass til 6-8 stoler avhengig av hvordan type stol man ønsker å benytte til.

 

Det runde bord er kong Arthur av britenes berømte bord i de arthurianske legendene. Ved dette bordet samlet han sine riddere. Som navnet antyder hadde bordet ingen ende, noe som antydet at alle som satt ved det hadde lik status. Bordet ble første gang beskrevet av forfatteren Wace, som støttet seg på tidligere beskrivelser av Arthurs legendarisk omtaler. Symbolismen i det runde bordet ble utviklet over tid, og ved slutten av 1100-tallet hadde det kommet til å representere ridderorden knyttet til Arthurs hoff, ridderne av det runde bord.

Bordet finnes i 2 størrelser i både hvitt og sort understell.

 

Classic Living Design AS
www.classic-living.no

 

 

 


1 kommentarer


  • emma

    hvor stort er bordet?


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres