DITT HJEM

Etter godt over 1 år i korona tilværelsen ser også vi at mange har fått en helt ny forkjærlighet for hjemmene sine. Når man plutselig ble tvungen til å tilbringe mer tid hjemme ser dette ut til å ha medført at mange virkelig at hatt fokus på fikse opp hjemmene sine. Vi opplever hos våre kunder at spekteret er bredt for i hvilke grad man ønsker å oppgradere. Noen har et ønsket om å pusse opp alt ved hjemme sitt, mens andre gjennomfører en ommøblering/fornyer møblene eller bytter ut interiøret.

Vi i Classic Living elsker interiør og styling, det vet vi at dere kunder/følgere også gjør det. Det å se resultater i et arbeid som er lagt ned i eget eller andres hjem for å inspirere seg selv og/eller andre, kan for mange oppleves som en form for terapi. Gjennom det siste året har mange nye og eksisterende kunder besøkt vårt Showroom i Ytre Enebakk. Gjennom de mange kunderelasjoner vi har og har fått, opplever vi at mange beskriver en økt trivsel i disse dager ved oppgradering i bolig.

«Det siste året har hjemmet vårt blitt kontor, treningsrom, møtelokale og skole. Vi satte rekord for oppussing, og mye tyder på at det blir slik i år også. Hjemmene våre blir enda viktigere for oss når verden rammes av en krise som i korona-pandemien!» 

Carsten Henrik Pihl, forbruker- og kommunikasjonssjef i forbrukerorganisasjonen Huseierne.

 

Ser på rydding som meditasjon

I denne artikkelen vil du også kunne mange nyttige tips om rydding og sortering med Synnøve Skarbø:

Se artikkelen her

 

 


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres