Salerno Serien

SALERNO SERIEN

Salerno serien er en stilren og lekker nyhet i vår modern lux kolleksjon. Enkelte av produktene i serien har vi fått inn et par partier av allerede. Denne serien har virkelig blitt en favoritt hos våre kunder og oss. Med sine rette linjer og rene uttrykk er denne serien enkel å plassere i rommet, enten det er med andre møbler i samme kolleksjon eller et møbel med et helt annet uttrykk.

Overflatene kan fås i sort lakkert finèr med struktur og noen av produktene kan også fås i gråpigmentert finér. Begge gir en naturlig følelse og har et moderne, tidløst design.    

 

 

 

SALONGBORD:

Salerno Quatro Salongbord 

 

Salerno Rundt Salongbord 

 

Salerno Salongbord - sett med 3 bord

Salerno Circle Salongbord Φ: 90  

Salerno Circle Salongbord Φ:110 

 

SIDEBORD 

Salerno Sidebord

 

KONSOLLBORD:

Salerno Konsoll/Skrivebord m/1 skuff

Salerno Konsollbord/Skrivebord m/2 skuffer

 

TV BENK:

Salerno TV- Benk m/1 skuff

 

Salerno TV- Benk m/2 skuffer

 

I vår modern lux kolleksjon vil du du også kunne velge mellom flere salongbord, konsollbord, nattbord/sidebord, vitrineskap, og skjenker. Link til kolleksjonen finner du her:

https://www.classicliving.no/collections/modern-collection

 


Vårt kundesenter vil bistå deg med alle spørsmål du måtte ha, ta gjerne kontakt med oss per tlf: 99150099, via Facebook/Instagram eller per mail: post@classicliving.no. Husk også at vi kan sende stoffprøver om dette er ønskelig og du kan besøke vårt Showroom i Ytre Enebakk i våre åpningstider.

Våre åpningstider finner du her: https://www.classicliving.no/pages/apningstider


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres