UYUNI LED LYS

 

Vil du vinne et sett med de superpopulære Uyuni kubbelys fra Classic Living, med en verdi opp til kr. 1107,- per sett. Da bør du sjekk ut vår Facebook og/eller Instagram for mer informasjon om konkurransen.

Se konkurranse på Facebook HER

Se konkurranse på Instagram HER

  

 

Uyuni led lysene er virkelig blitt en favoritt hos oss og våre kunder. Lysene er meget virkelighetstro, danner ikke røyk, kan dimmes og styres med fjernkontroll. Disse LED lysene har en helt unik 3D flamme som minner fantastisk om ekte lys. Lysene leveres i flere gode størrelser og passer perfekt til enhver anledning hvor man ønsker å skape en hyggelig atmosfære. De betagende vakre lysene finnes som blokk, te- og kronelys. Du får ikke et flottere LED lys enn dette.

 

    

                                   

 

 

Patentert 3D flamme - Den originale!

Innebygget 6-timers timer

Mulighet for fjernkontroll: 

Fjernkontrollen fungerer til alle Uyuni lysene våre. Med fjernkontrollen får du enda flere muligheter til å styre lyset, i tillegg til den innebygde 6-timers timeren.

De muligheter du får hvis du kjøper en fjernkontroll er:

- 4, 6, 8 og 10 timers timer-funksjon

- Lysene slukker selv etter disse timer, og tenner igjen neste gang på samme tidspunkt som i går

- 3 lysstyrker

- Bestem selv hvor kraftig lyset skal være, og dermed også levetiden på batteriet

- 1 Fjernkontroll til flere LED lys samtidig

- Fjernkontrollen kan styre alle dine Uyuni lys samtidig (bortsett fra LED Telys Standard)

- LED Kubbelys med "levende" 3D Flamme

 Alle lysene finner du  HER

 

Den patenterte 3D flammen i Uyuni LED lysene gir en fantastisk naturtro og er helt unikt - noe som også er det primære med hele lyset. Selve LED lyset er så utrolig flott laget, og har det helt spesielle og perfekte lys som vi elsker fra det tradisjonelle stearinlyset, noe som er vanskelig å beskrive med ord. Vi anbefaler at du ser med på vår video, som gir et litt bedre bilde av hvordan lyset er i disse flotte og elegante LED lys med naturtro og levende 3D flamme.

 

 

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres