Om oss

Classic Living AS er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder vår flotte kolleksjoner med alt fra resirkulerte møbler til glam kolleksjoner med møbler laget i rustfritt stål, og flotte kvalitetsmøbler i tekstil. 

I samarbeid med våre frakt partnere sender vi ut møbler i hele Norge. Du kan også etter avtale med oss, hente varer på vårt lager i Ytre Enebakk. I tilknytning til vårt lager har vi også en Concept Store som består av en møbel utstilling. Her har du mulighet til å se et lite utvalg av våre produkter samt få tips og råd av en av våre hyggelige kundebehandlere. Sjekk gjerne med oss i forkant om vi har anledning til å ta deg i mot her. 

Noe møbler er lagervare og andre varer forventes inn fortløpende. Vi anbefaler at du sjekker med oss om du vil vite leveringstid/tilgjengelighet på en vare før du bestiller. Du kan kontakte oss pr. epost her, skrive i vår Facebook chat, eller ringe oss på 99 1500 99. 

Vi ønsker at alle våre kunder skal ha en utelukkende positiv opplevelse når de handler hos oss. Vi ønsker å yte maksimal service ovenfor våre kunder. Har du noen innredningsspørsmål eller annet interiørrelatert hjelper vi gjerne til. 

For oppdateringer av nye produkter kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan gjøre dette nederst på vår forside. 

Telefon og epost betjenes hverdager 10-22. (lørdager og søndager 10-16)

Her er kontaktinformasjon til Classic Living.

Vennlig hilsen