Om oss


Classic Living AS er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder vår flotte kolleksjoner med alt fra resirkulerte møbler til glam kolleksjoner med møbler laget i rustfritt stål, og flotte kvalitetsmøbler i tekstil. 

Noe møbler er lagervare og andre varer forventes inn fortløpende. Vi anbefaler at du sjekker med oss om du vil vite leveringstid/tilgjengelighet på en vare før du bestiller. Du kan kontakte oss pr. epost her, skrive i vår Facebook chat, eller ringe oss på 99 1500 99. 

For oppdateringer av nye produkter kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan gjøre dette nederst på vår forside. 

Vi sender møbler med bring med levering i hele Norge og man kan hente varer på et av våre eksterne lager etter avtale med oss.

Vårt hovedlager ligger i Enebakk. Her kan man også få se noen utvalgte møbler utstilt i vårt utstillingslager. 

Vi ønsker at alle våre kunder skal ha en utelukkende positiv opplevelse når de handler hos oss. Vi ønsker å yte maksimal service ovenfor våre kunder. Har du noen innredningsspørsmål eller annet interiørrelatert hjelper vi gjerne til. 

Telefon og epost betjenes hverdager 10-22. (lørdager og søndager 10-16)

Her er kontaktinformasjon til Classic Living.

 

Vennlig hilsen