Frakt og Utleveringsalternativer

Vi tilbyr ulike leveringsmåter:

Servicepakke Posten
Din bestilling kan hentes på nærmeste Postkontor/Post i Butikk. Du varsles om ankommet pakke via sms eller hentemelding i postkassen. Leveransen kan være på maksimum 35 kg pr. kolli, og med maksimum lengde på 240cm pr. kolli.

Varer levert til døren (Curbside):
Vår fraktpartner tar kontakt med deg (ringer deg opp) for å avtale tid når din bestilling kan leveres. Varene utleveres ukedager. Det er ingen mål- og vektbegrensninger, bortsett fra at leveransen må kunne håndteres av 1 person. Vår fraktpartner leverer kun til første ytterdør. Dette fraktalternativet inkluderer ikke innbæring av varen(e). 

Varer levert til room (Indoor):
Vår fraktpartner tar kontakt med deg på tlf. for og avtale tid din bestilling kan leveres. Varene utleveres på ukedager. Dette fraktalternativer inkluderer innbæring av varen(e). Varene bæres inn til anvist plass så lenge det er lagt til rette for at dette er fysisk mulig. 

Ved indoor/ innbæring er det du som kunde som er ansvarlig for det er fri ferdsel og at eskene kan bæres inn uten problemer. Vi oppfordrer deg derfor til å kontrollmåle døråpningen/ trappeløp ++ i ditt hjem som kan forårsake at det ikke er mulig for transportør og bære inn møbelet. Du som kunde er ansvarlig for å bære frakt kostnader tur/retur dersom møbelet er for stort til å bæres inn i ditt hjem. Eskemål er oppgitt under produktene. Skulle du ha noen ytterligere spørsmål er vi behjelpelige. 

Hente varer på vårt lager i Ytre Enebakk:
Vi tilbyr som en ekstraservice muligheten for å hente varer på vårt lager i Ytre Enebakk etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at produkter som er lagerførte skal hentes innen 2 uker for at det ikke skal forekomme lagerleie (kr 500,- per uke)

Varer kan kun oppbevares i 2 uker etter de har ankommet lager dersom annet ikke er avtalt. 

Vi har dessverre ingen mulighet til oppbevaring/lagring av møbler. 

Vi gjør oppmerksom på at det er ingen bytte eller returrett på utstillingsvarer, varer kjøpt på messe eller varer åpnet og besiktiget på vårt lager. Disse selges slik de står.

Vær nøye med å beregne størrelsen på embalasjen av produktet før du henter så du er sikker på at du får med deg det du har bestilt.

Ved spørsmål kan du kontakte oss

Her kan du lese mer om våre frakt og betingelser.