Kontakt oss

Kontaktinfo: 
Epost: mail@classicliving.no

Tlf: +47 99 1500 99 (mellom kl 10.00 og 22.00 alle dager)
Samtaler fra "skjult nr" og anrop utenlandske anrop, besvares ikke. 
OBS: SMS mottas desverre ikke og kan da ikke besvares.

Vi er også å finne på sosiale medier. Følg oss gjerne her:
               

Dersom du skulle ha spørsmål vedrørende våre produkter eller annet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via mail@classicliving.no, pr telefon 99150099, (merk at vi har noe redusert bemanning i helgen men svarer når vi kan). Du kan og benytte innboksen på vår Facebookside eller du kan også gjerne sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt til høyre på denne siden.

Vi har desverre ingen butikk eller showroom hvor varene våre kan besiktiges, men vi forsøker å ha så mange gode bilder av produktene våre som mulig på vår nettside (samt våre Facebook, Instagram, Pinterest kontoer).
I hovedsak sender vi ut møblene med vår fraktpartner, men vi tilbyr som en ekstraservice en mulighet til å få hentet møbler på vårt lager på Ørn Industrifelt på Dal. Dersom du har bestilt møbler og ønsker å hente, må dette avtales med oss på forhånd da vi ikke har betjent lager.  

Adresse: 
Industrivegen 74
2072 DAL
Du finner oss HER

Veibeskrivelse:
Kjør av E6 til høyre ved Circle K ved Letohallen på Dal. Følg Ôrn Industrifelt. Fra Circle C er det et par hundre meter rett frem til du kommer gjennom en port Innenfor porten er det 2 store grå lagerbygninger på hver sin side av plassen. Vi holder til i bygget til høyre. (motsatt av Benkaj Auto)
 

 

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på mail@classic-living.no eller på telefon +47 99 1500 99 dersom du har spørsmål eller trenger en interiørprat. Du er hjertelig velkommen til å besøke siden vår igjen.

Siste Poster fra Classic Living nyhetsblogg

  • Dubai Salongbord 120x120 cm (drivved & sort)

    Lekkert håndlaget salongbord. Flotte detaljer, kraftig understell. Bordplaten har flott innfelt mønster og er laget av resirkulert alm etter gamle tredører. Understellet er i sortmalt solid bjørk. Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert salongbord har sitt eget særpreg fordi... Les mer →

  • Vi har salg på flere av våre flotte produkter

    Vi gjør plass til nye varer og kjører supertilbud på flere av våre SAN FRANCISCO og SIENNA produkter. Tilbudet gjelder frem til og med Søndag 14.05.17. Vi har et lite antall igjen så "førstemann til mølla"              ⠀... Les mer →

  • Tilbud hos Classic Living på Queen Spisestuestol

    Queen spisestol  er en elegant spisestuestol med høy rygg som gir god sittekomfort i nydelig grå lux farge. Bak på ryggen er det en fin og kraftig metallring i sølv.Mål: H: 103 / B: 53 / D: 60 cm Rygghøyde: 102 cm,  Bredde:... Les mer →