Kontakt oss

Kontaktinfo: 
Epost: mail@classicliving.no

Tlf: +47 99 1500 99 (mellom kl 10.00 og 22.00 alle dager)
Samtaler fra "skjult nr" og anrop utenlandske anrop, besvares ikke. 
OBS: SMS mottas desverre ikke og kan da ikke besvares.

Vi er også å finne på sosiale medier. Følg oss gjerne her:
               

Dersom du skulle ha spørsmål vedrørende våre produkter eller annet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via mail@classicliving.no, pr telefon 99150099, (merk at vi har noe redusert bemanning i helgen men svarer når vi kan). Du kan og benytte innboksen på vår Facebookside eller du kan også gjerne sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt til høyre på denne siden.

Vi har desverre ingen butikk eller showroom hvor varene våre kan besiktiges, men vi forsøker å ha så mange gode bilder av produktene våre som mulig på vår nettside (samt våre Facebook, Instagram, Pinterest kontoer).
I hovedsak sender vi ut møblene med vår fraktpartner, men vi tilbyr som en ekstraservice en mulighet til å få hentet møbler på vårt lager på Ørn Industrifelt på Dal. Dersom du har bestilt møbler og ønsker å hente, må dette avtales med oss på forhånd da vi ikke har betjent lager.  

Vårt hovedlager litt her:

Adresse: 
Industrivegen 74
2072 DAL
Du finner oss HER

Veibeskrivelse:
Kjør av E6 til høyre ved Circle K ved Letohallen på Dal. Følg Ôrn Industrifelt. Fra Circle C er det et par hundre meter rett frem til du kommer gjennom en port Innenfor porten er det 2 store grå lagerbygninger på hver sin side av plassen. Vi holder til i bygget til høyre. (motsatt av Benkaj Auto)

Dersom du har fått beskjed om å hente på vårt eksterne lager (Nortrail) i Oslo skal du hit: 

Nortrail
Verkseier Furulunds vei 49,
0668 Oslo
22 80 17 00
veibeskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på mail@classic-living.no eller på telefon +47 99 1500 99 dersom du har spørsmål eller trenger en interiørprat. Du er hjertelig velkommen til å besøke siden vår igjen.

Siste Poster fra Classic Living nyhetsblogg

  • Nå tilbyr Classic Living faktura og delbetaling

    kan nå tilby våre kunder ny betalingsløsning slik at ditt kjøp kan delbetales om det er ønskelig. Denne betalingsløsningen leveres i samarbeid med Collector bank og Mondido. Du handler som vanlig i nettbutikken og velger faktura som betalingsmåte. Du får da tilsendt... Les mer →

  • Nyheter i San Francisco serien

    Vi har nå gleden av å presentere to nyheter i San Francisco serien! Nå kommer San Francisco LUX Ottoman, og San Francisco Lounge Divana!   San Francisco LUX Ottoman har lekre kryssben i blankt stål, med pute i nydelig lys... Les mer →

  • Dubai Salongbord 120x120 cm (drivved & sort)

    Lekkert håndlaget salongbord. Flotte detaljer, kraftig understell. Bordplaten har flott innfelt mønster og er laget av resirkulert alm etter gamle tredører. Understellet er i sortmalt solid bjørk. Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert salongbord har sitt eget særpreg fordi... Les mer →