Kundeomtale

 

Tilbakemeldinger fra kunder: 

 "Hei 😊

Ville bare dele noen bilder etter vi fikk den flotte Manhattan skjenken i hus. Vi bygde ut stua i vår, og endelig fant vi skjenken som ble som et smykke på den veggen vi ikke hadde møblert før nå. 
Vil takke for god service så langt, og ønske dere en god jul når den tid kommer" ❤
Maria Karlsen️ 

 

"Utrolig fornøyd med William spisebordstolene i grå velour!! 😍 Fantastisk komfort og utseende." - Renate B

"Veldig fornøyd med bord fra dere" - Ida Jacobsen

★★★★★

"sitter jeg da og nyter utsikten av dette fantastiske møblemanget fra @classicliving 😍😍 Jeg elsker Manhattan serien De har ikke bare vakre møbler og interiør, men en fantastisk god kundeservice også." - Jane Emanuela 

 ★★★★★
"Nydelige stoler!
Fantastisk sittekomfort og så utrolig lekre! Detaljene og fargen er så delikat.
Virkelig fornøyd med kjøpet." - Jill Flatland (Porsgrunn)


"kjempe fornøyd med ny sofa tv benk og vitrine skap ❤ utroligflotte møbler
og kunde service. anbefales på det sterkeste!"
- Cathrine Svendsen (Nesverk)
 ❤?

"Vi er meget fornøyde med møblene så langt. Jeg vil virkelig anbefale dere
videre til mine kunder."
- Hanne Jørgensen (Krokkleiva)


Et utdrag av hyggelige kundeanmeldelser Facebook i Desember. 

 

 

"Hei, I går fikk vi innviet vår nye spisestue og den levde så absolutt opp til forventningene. Fantastisk sittekomfort og god kvalitet. Veldig fornøyd med mine
Louis vingestoler og deres fantastiske kundeservice! Tusen takk for all hjelp underveis
i prosessen. Ønsker dere en fortsatt fin jul og et godt nyttår."
- Lisbeth Moen (Notodden)

 

 

"Er veldig fornøyd med kjøp og service hos dere. Hentet skap og sjenk på Dal i forrige uke. Takk for veldig god service av gutta på lagret når vi hentet møblene. Var også veldig fornøyd med hvor godt var pakket. Ikke noen skrammer "
- Ulla-Britt Sveen (Oslo) 

 

"Må bare si hvor fornøyd jeg er med mine Princess stoler fra dere. De gir et lekkert løft til spisestuen min og er himmelske å tilbringe koselige kvelder med familie og venner i 
Tusensurert takk".
Linda spangen

 

 

"Takker for kjempegod service! Rask tilbakemelding på mail, og hyggelige damer på telefonen. Er superfornøyd med mitt Vienna salongbord og Provence speilet fra dere. Hilsen en meget fornøyd kunde fra Nordland"

Britt Mari Søtorp 

 

"Da var bordet endelig på plass. Ble kjempefornøyd , takker så mye"  
Carina Gauslå - (Froland)

 

 

"Bordet er supert lekkert! og jeg bare elsker det også! 
Mvh superfornøyd kunde" Brita Heitman
Instagram: @britas_home


Koselig tilbakemelding fra vår herlige kunde: Elin Merete Eide Kraft

"Tusen takk for kjempegod service, umiddelbare svar på telefon på alle tenkelige og utenkelige ;) spørsmål.  Takk for hyggelig samtale med en av dere - på kvelden med unger både hos deg og hos meg!  Makan til service skal man lete lenge etter. Og jeg ELSKER bordene mine!  Ikke mitt siste kjøp hos dere kan jeg love :)
Klem fra Elin"Følg gjerne Elin på Instagram for å se mange nydelige bilder. @elinmekraft 

 

Tusen takk for de flotte møblene og fantastisk god service.

"Alltid hyggelig og rask tilbakemelding på mail og sms. Er super fornøyd med Princess spise stolene, Paris konsollbordet og Valencia sengegavl. Varene ble levert til avtalt tid, noe ventetid på sengegavl fra leverandør, men det fikk vi også beskjed om. Kommer absolutt til å anbefale dere videre. Min desidert favoritt butikk, og beste kundebehandlingen jeg har vært borti noen sinne:-)" - Vera Maksimovic (Oslo)

 

"Takk for fantastisk service både i forhold til leveringstid og ikke minst måten dere ordnet opp da den ene glassplaten knuste - kommer definitivt til og kjøpe mer og anbefale dere videre" - Susann Sølvberg (Sperrebotn)
 

"Er så fornøyd med stoler fra dere:-) Ikke bare pene å se på, men fantastiske og sitte på!!!" - Silje With "Strålende fornøyd med vårt nye salongbord Vienna 100 Glam:-)  Super service, hyggelige mailer og raske tilbakemeldinger.  Tusen takk  fra meg som kommer til å anbefale dere videre" - Mette Hegstad (Kokstad)
"Veldig fornøyd med vårt nye salongbord fra Classic Living. Kjøp og levering gikk smertefritt, og meget god kundebehandling!" - Sara og Stian Aalykke- (Lillestrøm)

"Mine to nye sidebord fra Classic living er noe av det vakreste jeg har sett, så super fornøyd, beste servicen noen sinne,raske svar, varene kommer som avtalt. Anbefaler Classic Living på aller varmeste" - Ann helen Hatland Pedersen (Namsos).

 


Nydelig bord!!!

Topp kundebehandling, kjempe fornøyd med kjøp, og at alt gikk så bra, bordet kom
dagen det ble lovet, veldig problemfritt kjøp, anbefales !!!!
 (- Waleska D)  

 

 

 

 

 

"Super fornøyd med mitt nye salongbord.Beste servicen jeg noen gang har fått,raske tilbakemeldinger og varen kom som avtalt. Anbefaler classic living på det sterkeste.Kommer garantert til å handle mere her i framtiden! " 13.01.16  - Marianne Faksvåg (Kristiansund)"Er så fornøyd med mitt Dubai spisestuebord! Gjorde seg så godt i stuen. Vil anbefale Classic Living på det sterkeste, med tanke på kjempe god service med skikkelig kvalitetsmøbler. Er nok ikke siste møbelet derifra som kommer inn i huset her!"  Elisabeth Blomén - (Ottestad)

 

 

 

 

 

"Så fornøyd med mitt nye glam table! Veldig god service og nydelige møbler. Skal absolutt anbefale Classic Living videre. Tusen takk for god hjelp og en hyggelig handel!" -Christine Johansen - (Skogn)"Super fornøyd Med god service og flotte kvalitetsmøbler fra classic living. Her har vi handlet San Francisco TV-Bord, San Francisco Office Desk, London 2 spisebord, 8 Queen spisestuestoler, Dubai Salongbord, Pokalvase og Stor Bordlampe! 
Farlig, blir helt hekta!"
Ronny Handeland - (Nes)"Superfornøyd med nye spise stuen fra classic livingmeget god service og ikke minst kjempe hyggelige folk anbefales på det sterkeste"
Jeanette Myklebust - (Godøya=


 "Classic Living, dere er helt rå på kundeservice. Jeg har nå handlet verdens nydeligste Barcelona konsollbord, og verdens nydeligste Dubai Salongbord av dere. Og for noen utrolig nydelige kvalitetsmøbler! Jeg elsker designen på disse møblene, og skal kjøpe enda et salongbord samt evt TV-benk av dere.
Dere er utrolig hyggelige, samarbeidsvillige, ydmyke, profesjonelle ig ikke minst meget høflige. Og jeg garanterer at jeg er kunden deres i mange år!!! Dere komner til å nå langt:-) Så gode dere er på kundeservice og fantastiske møbler"...
Gro Anita Hegdahl - 

 

 


"Fantastisk god service og så flotte varer hos Classic - living :)
Her finner man noe for enhver smak.
Er selv superfornøyd etter å ha handlet og fått på plass det mest fantastiske møblet.
Selveste Diamanten på stua ble den lekre Glam desken :)
Kunne ikke vært mere fornøyd.
Så takk for handelen, her frister det virkelig å komme tilbake:)"
Sissel S Røed (Kolvereid)

 

 


"God service og fantastiske flotte varer er noe av det classic living absolutt har. De gjør det lille ekstra for kundene sine, noe jeg har satt meget stor pris på, og har nå ett flott glam møbel i hjemmet som jeg simpelheten elsker! Dette er en plass jeg anbefaler på det sterkeste å handle hos, noe jeg også helt sikkert kommer til å gjøre igjen i framtiden ;)"

Monica Severinsen (Vennesla)

 


"
De flotteste møbler, fantastisk design, beste servicen! Super fornøyd med mine møbler fra classic living. Anbefales på set sterkeste!!
Gentiana Bekteshi (Drammen)

 


"Vakreste møbler til gode priser og verdens beste SERVICE! Spisestue, stoler, lite konsollbord er på plass ! Og da mitt salongbord kommer, er det komplett. !! Stilmessig vakkert. Kan anbefales på det varmeste, ALT ved Classic Living! Kikki"
- Ann Christin Carlsen (Jessheim)

"Flott nettbutikk med lekkert interiør og flotte møbler. Noe for en hver smak. Veldig fornøyd med mine Jarl spisestoler. Hyggelige damer i Classic Living. Anbefales på det sterkeste."
- Kristina Schaug-Pettersen (Oslo)


 

"Jeg bestilte bord hos Classic Living Design og fikk kjempe god service fra bestilling til den dag idag hvis det er noe jeg lurer på. De har hjulpet med å finne en god voks til bordet og er alltid imøtekommende og blid. Anbefales på det varmeste, kunne ønske jeg hadde større hus så jeg kunne kjøpt alt de hadde!"
- Gina Vik (Bergen)

"Fantastisk design, kvalitet, service og konkurransedyktige på pris. Du skal lete lenge etter noen som kan måle seg med Classic-Living".
- Mads Molvik (Oslo)
"En av mine favorittplasser for møbel og interiør shopping ? Fantastiske møbler til gode priser - utmerket service fra hyggelige damer som yter sitt beste Anbefaler virkelig å titte innom hos disse".
- Monica Utvik (Brønnøysund)
"Tusen takk for hyggelig og god service
Fikk bordet levert igår og er veldig fornøyd"
- Nina Eide