Showroom

 I tilknytning til vårt lager har vi også våre Showroom på 600 kvm fordelt på 3 avdelinger. Her har du mulighet til å se et utvalg av våre nye produkter, men også møbler og dekor til svært reduserte priser, samt få tips og råd av en eller flere av våre hyggelige kundebehandlere. Du er hjertelig velkommen til å besøke våre showroom hvor du også har mulighet for å få med deg varer hjem direkte. Vi hjelper deg gjerne med å velge rett møbler etter ditt behov og smak. Dersom du ikke har anledning til å besøke oss vil vi alltid forsøke å ha flere gode bilder av produktene våre på vår nettside, Facebook, Instagram, Pinterest. Vi sender også ut stoffprøver.

Du kan se noen videoklipp av vårt showroom her

Her finner du: Åpningstider

Vi tar forbehold om at endringer kan oppstå som følge av coronaviruset. Vi vil da oppdatere våre åpningstider. 

Adressen til vårt lager med tilhørende showroom er Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk. Våre showroom på 600 kvm ligger på baksiden av bygget. Har du spørsmål, kan du kontakte oss på Tlf: 99 1500 99, post@classicliving.no, eller skrive i vår Facebook chat.

For å hente bestilte varer på vårt lager må man avtale tid for henting med oss i forkant.

https://www.classicliving.no/pages/apningstider

Utstillingsmodell som kjøpes fra vårt SHOWROOM vil kunne hentes etter avtale der den står og vil ikke bli flyttet på eller plastet og bør derfor hentes så raskt som mulig.  

Kjøper du utstillingsmodell fra BILLIGKROKEN vil du kunne hente etter avtale og få varen trillet ut på rampen. Du må selv bære fra rampen og ned til bil så du bør ha med deg bærehjelp. 

Da utstillingsmodeller selges uten emballasje, bør du også ta med deg tepper, papp eller annet for beskyttelse. 

 Utstillingsmodeller skal hentes innen 10 dager. 

Her ser du Åpningstider lageret. Våre lagermedarbeidere er behjelpelig med å utlevere varene. For veibeskrivelse se her.