Showroom/Concept Store

Showroom/Concept store

I tilknytning til vårt lager har vi også en "Concept Store" hvor flere av våre møbler og dekor er utstilt. Her har du mulighet til å se et lite utvalg av våre produkter samt få tips og råd av en av våre hyggelige kundebehandlere. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår utstilling. Vi hjelper deg gjerne med å velge rett møbler etter ditt behov og smak. Dersom du ikke har anledning til å besøke oss vil vi alltid forsøke å ha så mange gode bilder av produktene våre på vår nettside, Facebook, Instagram, Pinterest -kontoer. Vi sender også ut stoffprøver dersom det er ønskelig. Det kan bestilles ved å ringe oss på tlf. 99150099 eller sende en epost til post@classicliving.no  

Åpningstider Concept Store påsken uke 15.

06 April - 12 April 

  • Mandag  06 April   13.00-  20.00 

  • Onsdag   08 April   13.00-  20.00   

  • Mandag     13 April        Stengt 

 

Vi tar forbehold om at endringer kan oppstå som følge av coronaviruset. Vi vil da oppdatere våre åpningstider her. 
 Adresse
Adressen til vårt lager med tilhørende showroom er Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk. Vår Concept store på 400 kvm ligger på baksiden av bygget. Har du spørsmål, kan du kontakte oss pr. epost her, skrive i vår Facebook chat, eller ringe oss på tlf. 99 1500 99.
Veibeskrivelse:
For å hente bestilte varer må man avtale tid for henting med oss i forkant. Lageret er ikke betjent alle tidspunkt. Våre lagermedarbeidere er behjelpelig med å utlevere varene. For veibeskrivelse se nederst på siden eller her.